Οργάνωση Μελέτης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινάει και πολλοί γονείς ανησυχούν για το κατά πόσο το παιδί τους θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις καινούριες μαθησιακές απαιτήσεις χωρίς να τους προβληματίζει η αναβλητικότητα, η επιλεκτική μνήμη στις υποχρεώσεις τους, η προχειρότητα των εργασιών τους και η κακή διάθεση στην πραγματοποίηση των καθημερινών τους εργασιών.

Στο ΛΟΓΟΠΟΛΙΣ η οργάνωση της μελέτης μπορεί να γίνει εύκολη υπόθεση για τα παιδιά. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένες τεχνικές που στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων μελέτης βοηθώντας τους μαθητές αφενός να χειρίζονται την διδασκόμενη ύλη και αφετέρου να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους.

Μέσα από το εξατομικευμένο πρόγραμμα το παιδί μαθαίνει να οργανώνει τον χρόνο του – αποκτώντας έτσι και ελεύθερο χρόνο – μια δεξιότητα ιδιαίτερα ουσιαστική που θα τον ωφελήσει σε μακροπρόθεσμους στόχους.

Οι συναντήσεις γίνονται αρχικά με συχνότητα τριών φορών την εβδομάδα και διάρκειας 90 λεπτών. Το πρόγραμμα είναι ατομικό και σταδιακά το παιδί μεταφέρεται στην ομάδα.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία